Drøm dig væk på et MiniCruise.
Tag en slentretur på dækket, mens du nyder udsigten ud over havet om bord på et MiniCruise. Turen byder på lækre middage, shopping og kølige drinks samt en dag i Oslo by.

Alle modtagere af vores nyhedsbreve får lige nu tilbud om et MiniCruise: København-Oslo t/r med 2 overnatninger om bord på i Seaways Class kahyt – og med 6 timer til at opleve Oslos skønne seværdigheder. Book dit MiniCruise med kæresten, vennerne eller familien lige nu – du betaler kun kr. 75 per booking – for op til 4 personer*.

Når du har tilmeldt dig nedenfor, får du en mail med dit gavebevis og link til det unikke tilbud. Gavebeviset gælder for rejser søndag-onsdag i oktober, november og december 2016. Husk at booke hurtigst muligt for at få fat i netop de afgange, der passer dig bedst.

Er du allerede tilmeldt et af vores nyhedsbreve? Så opdater dine kontaktoplysninger nedenfor for at få adgang til tilbuddet.

*Normalpris kr. 324/person

Ved tilmelding modtager du automatisk gratis nyhedsbrev fra ét af de deltagende magasiner. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.

Tilbuddet er hostet af BO BEDRE. Aftalen om køb af MiniCruise indgås med DFDS og bevisnummeret udstedes af DFDS til indfrielse på www.dfds.dk/bonnier. Købet er et tilbud om et MiniCruise for optil 4 pers., København-Oslo t/r med 2 overnatninger om bord i Seaways Class kahyt og 6 timer i Oslo for kr. 75 per booking. Kan indløses oktober-december 2016. Tilbuddet gælder kun nye bestillinger og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Forbehold for udsolgte dage og kahytter. Aldersgrænsen for MiniCruise er minimum 20 år. Personer under 20 år se DFDS Rejsebetingelser